Køb billet
Chimpanse i naturskønne Odense ZOO
  1. Sponsor
  2. Erhverv /
  3. Sponsor /
  4. Bliv sponsor
Gæster til møde netværk i Odense ZOO close up

Vælg mellem fire sponsorniveauer

Sponsorat: Riget
250.000 DKK

Sponsorat: Slægten
125.000 DKK

Sponsorat: Flokken
50.000 DKK

Sponsorat: Kuldet
20.000 DKK

Vejledning til sponsorater udarbejdet af revisionsselskabet PwC

Vejledning fra SKAT omkring sponsorater

Eksponering

Mulighederne er mange

Vi ved, at dit sponsorat af Odense ZOO ikke er tilfældigt valgt. Du støtter netop ZOO, fordi du deler vores passion, og fordi du har udvikling og vækst som din hjertesag. Sammen kan vi fortælle netop den gode historie og eksponere og markedsføre din virksomhed i ZOO og indgå i en unik ramme. Se eksempler på, hvordan vi har skabt opmærksomhed omkring vores sponsorer her.

Et vildt netværk

Netværk i unikke rammer

Med et sponsorat hos Odense ZOO får du noget igen. Fx adgang til Fyns vildeste netværk - bogstavelig talt. Vi tilbyder et stærkt og eksklusivt netværk, der både giver dig adgang til de andre sponsorer og til unikke oplevelser for dig og dine ansatte.

Familiedag for netværket

At være sponsor i ZOO handler om at støtte dyrene, men det handler også en indgang til et eksklusivt netværk, hvor vi prioriterer unikke oplevelser. Vi fokuserer selvfølgelig på dig og dit professionelle netværk, men vi giver dig også mulighed for hyggelige stunder sammen med din familie. Fx ved vores årlige grill-arrangement for sponsorer og familier. En perfekt kombination af fagligt netværk og fantastiske oplevelser med dem, der står dig nær. Her til venstre kan du se en video fra en af vores seneste familie-arrangementer, hvor deltagerne fik en helt særlig rundvisning bag kulisserne i zoo.

Helt tæt på

Vi bryster os af at have Fyns vildeste erhvervsnetværk. Dels fordi vi sætter pris på et godt ordspil, men især fordi vi forsøger at udvikle oplevelser for vores sponsorer, som man ikke kan få andre steder. Én af dem er vores morgennetværksmøder, hvor en lille gruppe af sponsorer får lov at komme med en dyrepasser på arbejde fra morgenstunden og fodre løver, tigre og chimpanser. Møderne blev i øvrigt udviklet under corona, hvor forsamlingsforbud gjorde det umuligt at samles i store grupper. De fungerede så godt, at de er blevet en permanent del af de oplevelser, vi tilbyder vores sponsorer. Se en video fra møderne her til højre.

Vær blandt de første

Som sponsor i Odense ZOO får du muligheden for at være blandt de allerførste, hver gang vi åbner nye anlæg eller tager hul på nye oplevelser. Vores sponsornetværk var fx de første, der åbnede vores nye anakondaanlæg, ligesom netværket har været inviteret til forpremiere på både Jul i ZOO og vores populære lysaftener. Herunder kan du se billeder fra, da vores sponsornetværk åbnede det nye anakondaanlæg i tropehuset.

Hospitality

Du bliver ambassadør for ZOO

Når du er sponsor i Odense ZOO, bliver du officielt udnævnt som ambassadør for dyrene. Det betyder, at du er med til at støtte dyrene både i ZOO og verden over, og det betyder også, at du får en række fordele, når du besøger haven. Derudover indeholder et sponsorat også muligheden for årskort og billetter, så du på den måde kan give både dig selv og dine ansatte oplevelser året rundt.

Hold dit møde i ZOO

Vi tilbyder byens vildeste rammer for dit næste møde. Hvad enten du skal afholde et dagsmøde, en konference, på teambuilding eller noget helt fjerde, kan vi løse det for dig, og er du sponsor i haven, sikrer vi selvfølgelig en skarp pris. Vi sikrer dig samtidig unikke oplevelser undervejs i jeres møde. Se fx i videoen til venstre, hvordan det gik til, da Nordeas regionsdirektører var med til at fodre løver under deres dagsmøde i haven. Du kan læse mere om møder og teambuilding her.

Giv dine ansatte gode minder

Med et sponsorat hos Odense ZOO får du noget igen. Din virksomhed bliver en del af dyrenes verden, og du er med til at støtte forskning og naturbevarelse. Samtidig kan du aktivere dit sponsorat med oplevelser for både kunder og medarbejdere. Et godt eksempel er Orifarm, der samlede ansatte fra hele landet til en god dag i zoo. Her til højre kan du se en video fra dagen.

"Det er godt for familien at se de kolleger, jeg går og snakker med." Anders, Orifarm

Oplev ZOO med familien

ZOO er et sted for hele familien, og det gælder også, når man er en del af sponsornetværket. Foruden de faglige netværskmøder inviterer vi derfor flere gange om året til netværksdage, hvor også din familie er velkommen. Her kan I sammen opleve fx Jul i ZOO, vores største begivenhed nogensinde. Inden Jul i ZOO officielt åbnede, var vores sponsornetværk samt familier til forpremiere. Se en video fra aftenen her til venstre.

Vil du vide mere?
(person.Image?.Name)

Kontakt vores sponsoransvarlige

Kasper Thomsen

kat@odensezoo.dk +45 21 37 54 75