Odense ZOO i testamentet

Odense ZOO i testamentet

Støt ZOO gennem arv og testamente

Giv din kærlighed til de vilde dyr videre

Når du betænker Odense ZOO i dit testamente, giver du din kærlighed til verdens vilde dyr videre til ZOOs små og store gæster, og du støtter samtidig vores arbejde med truede dyr.

Odense ZOO er godkendt under ligningsloven §8a, og vi er derfor godkendt og fritaget for at betale arveafgift. Dette betyder, at hele den testamenterede arv går ubeskåret til dyrene.

Vi ved, at alle donationer er givet med hjertet og er en gave for livet. Derfor er de også værdsatte hver og en, små som store.

Alle kan oprette et testamente. Med et testamente bestemmer du selv, hvad der skal ske med den arv, som du efterlader dig, og du kan vælge at øremærke arvebeløbet til bestemte ting. Vi anbefaler dog, at øremærkningen er bred, da både behov og løsningsmuligheder kan ændre sig over tid.

Hvordan støtter man gennem arv?

I vores arbejde med dyrene er donationer fra både erhverv og private vigtige, og hver en krone tæller. Derfor ønsker vi, at det skal være nemt at støtte vores arbejde

Hos Odense ZOO har vi derfor indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger. Deres mål er at give dig tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter, og derfor foregår al rådgivning af en uddannet jurist. På deres hjemmeside kan du gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale og blive klogere på, hvordan du kan betænke Odense ZOO i dit testamente.

Ved henvendelse hos Mine Arvinger kan du gratis få oprette et skræddersyet testamente, når du betænker Odense ZOO. Læs mere om oprettelse af testamenter her.

Giv din kærlighed til de vilde dyr videre