Ledige job

Ledige job

Dygtig formidler med evnen til at fange publikum søges

Odense ZOO er kåret som Europas bedste zoologiske have i både 2013 og 2015. Vi har et ønske om at give vores gæster og omverdenen en forståelse for og fascination af dyr og natur gennem aktiv formidling, og det kommer du til at få en væsentlig rolle i.

Arbejdsopgaver:

Du skal formidle om dyr og yde service til vore mange gæster. Formidlingsarbejdet foregår både som speaks ved anlæg under fodringer af udvalgte dyr samt ved vores ZOOvogn, som er udstyret med kranier, skind og andre effekter fra dyr. Derudover formidles oplæg med effekter og levende dyr på en scene og rundt i zoologisk have, ligesom ZOOguiden bliver ansvarlig for praktiske gøremål under events og workshops.

ZOOguiden vil efter det første år indgå i teamet af rundvisere uden for åbningstid, til børnefødselsdage, overnatninger, dagrundvisninger og øvrige rundvisningsopgaver.

I hverdagene vil der indimellem være brug for assistance til undervisning af skole- og gymnasieelever samt voksengrupper, som booker undervisning i Odense ZOOs Skoletjeneste.

Arbejdstid:

Du skal primært kunne arbejde i weekender og skoleferier. I forbindelse med Kiwara Camps, som er overnatninger i ZOO for skoler og private, har ZOOguiden ansvar for de aktiviteter der foregår og her er der også vagt om natten. Assistance til undervisning foregår primært på hverdage samt i skolernes ferieperioder.

Kvalifikationer:

Du skal enten være 1 års biologi- eller lærerstuderende, og det er et krav, at du enten har erfaring med eller ikke lader dig skræmme af at bære en mikrofon og fortælle foran gæster. En væsentlig kvalifikation er desuden at du er serviceminded.

Der vil blive en prøveperiode i afdelingen med opstart i november 2017, inden du som ny ZOOguide selvstændigt indgår i vagtplanen til jul.

Ansøgning og samtaler:

Send din ansøgning på mail senest 2. oktober 2017 kl. 12.

Der afholdes indledende samtaler d. 25/10, d. 27/10 og d. 30/10 samt 2. samtaler og test d. 8/11 2017. Du skal kunne starte oplæring i uge 46-48, og du skal have dine første vagter i uge 49-52.

Send din ansøgning på mail til Odense ZOO, att. Kommunikationschef Rikke Skovlund, [email protected].

Generelle oplysninger om Odense ZOO findes på odensezoo.dk

Dygtig formidler med evnen til at fange publikum søges

Elev- og praktikpladser i ZOO

Hvis du er indskrevet på en af de tekniske skoler, som uddanner dyrepassere, er det muligt at komme i praktik i 1 uge i ZOO. Disse pladser råder de tekniske skoler selv over; dvs. at det er skolerne, som beslutter, hvem der skal have praktikpladserne. Det er ikke muligt at lave en aftale direkte med Odense ZOO.

Elev- og praktikpladser i ZOO