Køb billet
Søløve i Odense ZOO close up tværformat
  1. Sponsor
  2. Erhverv /
  3. Sponsor /
  4. Cases

Den gode historie om samarbejdet

Frørup Savværk og Tømrerfirma har arbejdet med et bredt udvalg af opgaver i haven. Fra byggeriet af Bøgetoppen over det nye søløveanlæg til renoveringen af chimpansehuset. I samarbejde fik vi lavet en video, der både viser de mange projekter, Frørup Savværk og Tømrerfirma har arbejdet på, og fortæller mere om, hvad både ZOO og firmaet har fået ud af samarbejdet. 

Kort og præcist

Der er mulighed for et væld af videoformater og -længder, når vi sammen skal fortælle den gode historie om samarbejdet mellem Odense ZOO og din virksomhed. Her er et eksempel på et let forløseligt format, der blev lavet i anledning af, at Nordea forlængede sit sponsorat og nu har været sponsor i haven i over 20 år. 

Fokus på bæredygtighed

I Odense ZOO har vi fokus på bæredygtighed, og det samme har mange af vores sponsorer. Vi elsker at fortælle historien om, hvordan vi sammen kan gøre verden omkring os lidt grønnere, ikke blot for vores egen, men for dyrenes skyld. Et godt eksempel på sådan en historie er videoen her venstre med Riwal, hvis elektriske lifte passer perfekt ind i zoologisk have.