Sponsor i Odense ZOO

Sponsor i Odense ZOO

Hospitality

Du bliver ambassadør for ZOO

Når du er sponsor i Odense ZOO, bliver du officielt udnævnt som ambassadør for dyrene. Det betyder, at du er med til at støtte dyrene både i ZOO og verden over, og det betyder også, at du får en række fordele, når du besøger haven.

Derudover indeholder et sponsorat også muligheden for årskort og billetter, så du på den måde kan give både dig selv og dine ansatte oplevelser året rundt.

Du bliver ambassadør for ZOO

Hold dit møde i ZOO

Vi tilbyder byens vildeste rammer for dit næste møde.

Hvad enten du skal afholde et dagsmøde, en konference, på teambuilding eller noget helt fjerde, kan vi løse det for dig, og er du sponsor i haven, sikrer vi selvfølgelig en skarp pris.

Vi sikrer dig samtidig unikke oplevelser undervejs i jeres møde. Se fx i videoen til venstre, hvordan det gik til, da Nordeas regionsdirektører var med til at fodre løver under deres dagsmøde i haven. 

Du kan læse mere om møder og teambuilding her.

Læs mere
Hold dit møde i ZOO

Giv dine ansatte gode minder

Med et sponsorat hos Odense ZOO får du noget igen.

Din virksomhed bliver en del af dyrenes verden, og du er med til at støtte forskning og naturbevarelse. Samtidig kan du aktivere dit sponsorat med oplevelser for både kunder og medarbejdere.

Et godt eksempel er Orifarm, der samlede ansatte fra hele landet til en god dag i zoo. Her til højre kan du se en video fra dagen. 

"Det er godt for familien at se de kolleger, jeg går og snakker med."
Anders, Orifarm

Giv dine ansatte gode minder

Oplev ZOO med familien

ZOO er et sted for hele familien, og det gælder også, når man er en del af sponsornetværket.

Foruden de faglige netværskmøder inviterer vi derfor flere gange om året til netværksdage, hvor også din familie er velkommen. Her kan I sammen opleve fx Jul i ZOO, vores største begivenhed nogensinde.

Inden Jul i ZOO officielt åbnede, var vores sponsornetværk samt familier til forpremiere. Se en video fra aftenen her til venstre. 

Oplev ZOO med familien
Kasper Thomsen

Vil du vide mere?

Kasper Thomsen

Sponsoransvarlig
+45 21 37 54 75