Spar 10% - køb billet online
Eventyrlig VinterZOO

Lemur

Lemur (Lemur catta)

Lemurerne har store øjne, så de bedre kan se om natten. De er nemlig aktive både nat og dag.
Lemurerne lever i store flokke, hvor der er flest hanner. Men det er hunnerne, der bestemmer, og de vælger føde før hannerne. De bestemmer også, hvilken han, de vil være sammen med. Ungerne passes ikke kun af forældrene, men af hele gruppen. Lemurer kommunikerer ved hjælp af dufte fra duftkirtler, og på den måde kan de afmærke deres territorium.

  • Føde

    Frugt, blomster, græs og bark

  • Levested

    Afrika

  • Levetid

    18 år

  • Vægt

    2,4-3,7 kg

  • Drægtighed

    120-135 dage

  • IUCN status

    Moderat truet (EN)

Giv dyret en gave

  • Gave til dyrene - Spejl
    Gave til dyrene - Spejl
    1 stk

    Et spejl er et godt redskab til at udfordre og adsprede dyrene. Det bliver en ny ting i deres anlæg, som de på flere niveauer skal lære at forstå. Spejlet vil kunne tages ind og ud af forskellige dyrs anlæg og bruges som en speciel overraskelse, der skal aktivere.