Legepladser

Legepladser

Legepladser i ZOO

Leg på savannen

Zoologisk have byder ikke kun på alverdens vilde dyr men også masser af muligheder for, at børnene kan hygge sig med leg på jeres tur rundt i haven mellem de mange oplevelser.

På vej ud på savannen til giraffer, strudse og zebraer kan ungerne slå sig løs på svævebanen eller øve deres balanceevne på nogle af turens legeredskaber.

Leg på savannen

Chunga - leg med løven

Ved spisestedet Chunga finder du havens største legeplads.
Her ligger dyrenes konge på spring til leg på savannen med bakkedrag og terrasser med både siddepladser og vandleg. Lad børnene gå på opdagelse i den 8 meter lange løves frygtindgydende gab, kravle til tops på ryggen eller balancere på halen.

Fra de høje tårne er der udsigt til klatrende chimpanser og legesyge geder. På Gobi-legepladsen kan de yngste både gynge og klatre til vejrs i den forladte ørkenborg eller tage på safari i jeep eller med tourbus.  

Chunga - leg med løven

Prøv at klatre som en makak

Lad ungerne slippe deres indre klatreabe løs i den store dome, som ligger side om side med makak-abernes anlæg, så det er muligt at lure de ægte klatreabers tricks af.

Er der i stedet brug for en pause, kan du tage en slapper i en af hængekøjerne, mens dagens indtryk og oplevelser synker ind.

Prøv at klatre som en makak