Sponsor i Odense ZOO

Sponsor i Odense ZOO

Et vildt netværk

Netværk i unikke rammer

Med et sponsorat hos Odense ZOO får du noget igen. Fx adgang til Fyns vildeste netværk - bogstavelig talt.

Vi tilbyder et stærkt og eksklusivt netværk, der både giver dig adgang til de andre sponsorer og til unikke oplevelser for dig og dine ansatte.

Netværk i unikke rammer

Familiedag for netværket

At være sponsor i ZOO handler om at støtte dyrene, men det handler også en indgang til et eksklusivt netværk, hvor vi prioriterer unikke oplevelser.

Vi fokuserer selvfølgelig på dig og dit professionelle netværk, men vi giver dig også mulighed for hyggelige stunder sammen med din familie. Fx ved vores årlige grill-arrangement for sponsorer og familier. En perfekt kombination af fagligt netværk og fantastiske oplevelser med dem, der står dig nær.

Her til venstre kan du se en video fra en af vores seneste familie-arrangementer, hvor deltagerne fik en helt særlig rundvisning bag kulisserne i zoo.

Familiedag for netværket

Helt tæt på

Vi bryster os af at have Fyns vildeste erhvervsnetværk. Dels fordi vi sætter pris på et godt ordspil, men især fordi vi forsøger at udvikle oplevelser for vores sponsorer, som man ikke kan få andre steder.

Én af dem er vores morgennetværksmøder, hvor en lille gruppe af sponsorer får lov at komme med en dyrepasser på arbejde fra morgenstunden og fodre løver, tigre og chimpanser.

Møderne blev i øvrigt udviklet under corona, hvor forsamlingsforbud gjorde det umuligt at samles i store grupper. De fungerede så godt, at de er blevet en permanent del af de oplevelser, vi tilbyder vores sponsorer.

Se en video fra møderne her til højre.

Helt tæt på

Vær blandt de første

Som sponsor i Odense ZOO får du muligheden for at være blandt de allerførste, hver gang vi åbner nye anlæg eller tager hul på nye oplevelser.

Vores sponsornetværk var fx de første, der åbnede vores nye anakondaanlæg, ligesom netværket har været inviteret til forpremiere på både Jul i ZOO og vores populære lysaftener.

Herunder kan du se billeder fra, da vores sponsornetværk åbnede det nye anakondaanlæg i tropehuset.

Vær blandt de første
  Item 1
  Item 2
  Item 3
  Item 4
  Item 5
  Item 6
  Item 7
Kasper Thomsen

Vil du vide mere?

Kasper Thomsen

Sponsoransvarlig
+45 21 37 54 75