ZOOmmerskole 2021

ZOOmmerskole 2021

5 vilde dage på ZOOmmerskole

OBS: Kun få ledige pladser tilbage!

Går du i 0.-6. klasse? Og vil du have den vildeste uge i sommerferien? Så kom med på ZOOmmerskolen 2021!

Det bliver en uge fyldt med leg, læring og hygge, når vi går i dyrepassernes fodspor og kommer helt tæt på nogle af havens vilde dyr. Du bliver meget klogere på jordens dyreliv, truede dyr, klimaforandringer og forskellige dyregruppers udvikling.

Prisen er inklusiv 1 stk. frugt og müslibar dagligt samt byg-selv-burger og slush ice om fredagen. Du skal selv medbringe madpakke de fire første dage.

COVID-19: Særlige hensyn på ZOOmmerskolen
Vores højeste prioritet er børnenes og vores personales sikkerhed, og vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger tæt. Derfor har vi kun et begrænset antal pladser per hold, så vi sikrer, at vi kan afvikle ZOOmmerskolen på en forsvarlig måde. Hvis det på baggrund af myndighedernes anbefalinger ikke bliver muligt at afvikle ZOOmmerskolen, vil I få pengene retur.  

Ved tilmelding medfølger gavebevis, så du kan overraske dit barn med nyheden. 
Tilmeldingen er bindende jf. vores afbestillingsregler.

1900 DKK

inkl. keyhanger, drikkedunk, ZOOmmerskole t-shirt og overraskelse

5 vilde dage på ZOOmmerskole

    Praktisk information

  • Målgruppe: Børn i 0. - 6. klasse. Holdinddeling laves ud fra det klassetrin, som dit barn går på ved tilmelding til ZOOmmerskolen. Det er altså ikke muligt at tilmelde børn, som starter i 0. klasse efter sommerferien 2021
  • I 2021 er der ZOOmmerskole i uge 26 , 27, 28, 29, 30 og 31. Alle hverdage kl. 9-15
  • Eleverne vil så vidt muligt blive inddelt i alderssvarende grupper med max 22 børn på hvert hold. Bemærk: Holdet oprettes kun, såfremt der er min. 5 deltagere
  • Bemærk at dit barn først er tilmeldt ZOOmmerskolen, når du har modtaget mail med bekræftelse på reservation og vi har registreret din betaling.

Book ZOOmmerskole 2021