Mad og drikke

Mad og drikke

Spisesteder i ZOO

Et væld af spiselige oplevelser

I Odense ZOO kan du få alt lige fra grillmad til lækre festmenuer. Havens spisesteder byder på et bredt udvalg af mad, heriblandt lækre burgere, salat og traditionel fastfood samt vegetarburgere og glutenfri kager.

Café Chunga

ZOOs største spisested Café Chunga byder på lækker mad til både store og små. Forkæl dig selv med en lækker burger med gode fynske råvarer eller en frisk velsmagende salat. Til de mindste tilbyder vi en ZOO-madkasse med livretter som f.eks. pølsehorn, yoghurt, frugtstænger og juice, mælk eller kakao.

Er du vegetar eller allergiker, kan du bestille en vegetarburger eller en glutenfri burgerbolle. 

Åbningstider: Alle dage året rundt fra kl. 9.30 (lukker en halv time før resten af ZOO)

Se Chungas menukort
Café Chunga

Bondegården

Trænger benene til et hvil og maven til mad eller drikke, så tag en pause i det hyggelige bondegårdsområde. Her finder I Bondegården med udendørs siddepladser. 

Bondegården byder på fastfood, slik, is samt varme og kolde drikke.

Åbningstider: Åben fra kl. 11.00 i weekender, ferier og helligdage fra påske til og med efterårsferien. 

Se Bondegårdens menukort

Bondegården

Safari Café

Mad- og kaffehuset Safari Café ligger i Afrika-området med udsigt til giraffer og løver. I dette mekka for kaffeelskere bydes der på økologisk og bæredygtig kaffe. Nyd din yndlingskaffevariant og suppler med hjemmebagt kage. Her tilbydes også frisksmurte sandwiches og pølsehorn.

Åbningstider: Åben fra kl. 9.30 i weekender, ferier og helligdage året rundt. 
Safari Café

Foodtrucken

Trænger I til en pause og lidt at styrke jer på, så hold en pause i det hyggelige område ved Bondegården og Bøgetoppen. Her finder I Bøgetrucken, som byder på lækre pitabrød og burgere samt kolde drikke.

Åbningstider: Åben fra påske og frem til udgangen af efterårsferien i weekender, skoleferier og helligdage med mange gæster

Foodtrucken

TigerIs

TigerIs byder på et bredt udvalg af is, bubble waffles, slush ice, slik og drikkevarer. Du finder TigerIs ved de imponerende sibiriske tigere. Nyd en pause på græsplænen ved madpakkehuset Atollen eller slå et smut forbi rensdyrene.

Åbningstider: Åben fra kl. 11.00 i weekender, ferier og helligdage fra påske til og med efterårsferien. 

TigerIs