Mad og drikke

Mad og drikke

Spisesteder i ZOO

Et væld af spiselige oplevelser

I Odense ZOO kan du få alt lige fra grillmad til lækre festmenuer. Havens spisesteder byder på et bredt udvalg af mad, heriblandt lækre burgere, salat og traditionel fastfood samt vegetarburgere og glutenfri kager. Ved den store legeplads ligger spisestedet Chunga, der har åbent 365 dage om året. Åbningstider på de øvrige spisesteder varierer efter sæson og ugedag.

Chunga

ZOOs største spisested Chunga byder på lækker mad til både store og små. Forkæl dig selv med en lækker burger med gode fynske råvarer eller en frisk velsmagende salat. Til de mindste tilbyder vi en ZOO-madkasse med livretter som f.eks. minirugbrød, frikadeller, kyllingespyd, grøntsagsstave, ostehaps, frugtstænger og juice eller kakao.

Er du vegetar eller allergiker, kan du bestille en vegetarburger eller en glutenfri burgerbolle. 

Åbningstider: Alle dage året rundt fra kl. 9.30 (lukker en halv time før resten af ZOO)
Chunga

Safari Coffee To Go

Mad- og kaffehuset Safari Coffee – To Go ligger i Afrika-området med udsigt til giraffer og løver. I dette mekka for kaffeelskere bydes der på økologisk og bæredygtig kaffe. Nyd din yndlingskaffevariant og suppler med en sandwich, muffin eller andet mundgodt. Her tilbydes også pølsehorn, pizzasnegle og hjemmebagte boller.

Åbningstider: Åben fra kl. 9.30 i weekender, ferier og helligdage året rundt.
Safari Coffee To Go

Bondegården

Trænger benene til et hvil og maven til mad eller drikke, så tag en pause i det hyggelige bondegårdsområde. Her finder I Bondegården med udendørs siddepladser. 

Bondegården byder på fastfood, slik, is samt varme og kolde drikke.

Åbningstider: Åben fra kl. 11.00 i weekender, ferier og helligdage fra påske til og med efterårsferien. 

Bondegården

TigerIs

TigerIs byder på et bredt udvalg af is, pandekager, slush ice, slik og drikkevarer. Du finder TigerIs ved de imponerende sibiriske tigere. Nyd en pause på græsplænen ved madpakkehuset Atollen eller slå et smut forbi rensdyrene.

Åbningstider: Åben fra kl. 11.00 i weekender, ferier og helligdage fra påske til og med efterårsferien. 

TigerIs

Medbragt mad

Du er velkommen til at medbringe mad og drikkevarer i Odense ZOO.

Der er mange muligheder for at nyde medbragt mad ved borde og bænke rundt omkring i haven. Er vejret dårligt, er det muligt at trække indenfor i madpakkehuset, Atollen, som ligger ved de sibiriske tigere. Ved chimpansernes ø og spisestedet Bondegården kan du også finde overdækkede borde og bænke.

Det er ikke tilladt at nyde medbragt mad i og ved spisestederne i haven.

Medbragt mad