Vildt tæt på

Sydamerikas dyr

Sydamerikas dyr

Mærk den trykkende varme på din egen krop, når vi i regnskoven skal tale om de dyr, der har tilpasset sig til at leve i troperne. De tropiske planter og den høje fugtighed er perfekt for nogle dyrearter. Eksempelvis har dovendyret tilpasset sig til dette liv på en hel særlig måde. Vi skal blandt andet lære, hvorfor tapiren benytter sin sø som toilet. 

På turen gennem Sydamerika vil vi også bevæge os ned under jordens overflade. Her skal vi se på fisk og søkøer, tale om føde og, hvordan dyrene sover, når de har brug for at komme op til overfladen og trække luft.

Piratfisk skaber frygt hos mange, men hvad har de egentlig gjort, for at få sit drabelige, menneskeædende rygte? Ville du turde bade med piratfisk? 

Til slut bevæger vi os sydpå, hvor vi skal opleve fascinerende konge-, æsel- og springpingviner og mærke den skarpe kontrast mellem regnskovens fugtige varme og sydpolens bidende kulde. Vi skal blandt andet tale om, hvordan pingvinerne passer deres æg og ikke mindst holder varmen i den bidende kulde.

Under oplægget vil der være mulighed for, at se og røre forskellige effekter.

450 DKK

Ekskl. entré

1Oplysninger til booking

Skoler kan købe årskort separat til indskoling, mellemtrin og udskoling eller til hele skolen.

    Praktisk information

  • Oplægget varer 60 min.
  • Undervisning i ZOO kan finde sted fra kl. 8.00 og fremefter. Mødested er foran indgangen til zoologisk have
  • Der fremsendes faktura efter afvikling af undervisningen
  • Maksimalt 30 elever pr. oplæg
  • Booking nr. 204981