Giv en gave

Giv en gave

Vær med til at berige dyrenes hverdag

Giv en gave til dyrene i Odense ZOO, der vil berige hverdagen og udfordre dem, som de bliver udfordret i naturen. Dyrene har som mennesker brug for nye oplevelser og adspredelser, så de bliver stimuleret og har det godt.

Du vil ikke selv modtage gaven til dyrene, men i stedet et gavebevis. Beviset kan enten laves på vegne af dig eller en af dine kære, alt efter hvem gaven skal være fra.

Vær med til at berige dyrenes hverdag

Giv en gave til dyrene

 • Gave til dyrene - Elektronisk foderautomat
  Gave til dyrene - Elektronisk foderautomat
  1 stk

  Den elektroniske foderautomat er med til at udfordre dyrene i deres hverdag.

  Automaten kan indstilles således, at foderet kommer til syne på nye ikke fastlagte tidspunkter over et døgn. Dyrene ved altså ikke, hvornår der er nyt mad i automaten, og skal arbejde for at få foderet ud. På den måde bliver det ligesom i naturen en udfordring at få fat i føden.

 • Gave til dyrene - Spejl
  Gave til dyrene - Spejl
  1 stk

  Et spejl er et godt redskab til at udfordre og adsprede dyrene. Det bliver en ny ting i deres anlæg, som de på flere niveauer skal lære at forstå. Spejlet vil kunne tages ind og ud af forskellige dyrs anlæg og bruges som en speciel overraskelse, der skal aktivere. 

 • Gave til dyrene - Klømåtte
  Gave til dyrene - Klømåtte
  1 stk

  En giraf, zebra eller hest kan ikke på samme måde som et menneske lige gribe en kløpind. En af gaverne, du kan vælge, er derfor en klømåtte i gummi.

  Dyrene kan gnide sig velbehageligt op af måtten, når det klør, og måtten fungerer både som aktivering og naturlig pelspleje for dyrene.