Sponsor lægger ny social kurs

Sponsor lægger ny social kurs

Orloff A/S støtter børnehospital

Som sponsor i Odense ZOO har Orloff A/S lagt en ny social kurs. Virksomheden har valgt at bruge sit sponsorat i ZOO på at støtte H.C. Andersen Børnehospital på OUH. Orloff A/S laver firmatøj og har været sponsor i Odense ZOO i seks år. Firmaet har med det nye initiativ valgt, at bruge deres sponsorat til at tage et socialt ansvar, ved at give indlagte børn på OUH med kroniske diagnoser spændende oplevelser i Odense ZOO i selskab med deres familie.

”En hyggelig dag i zoologisk have med familien burde alle børn få lov til at opleve, også selvom de er indlagt på hospitalet” siger Peter Klostergaard fra Orloff A/S, og fortsætter: ”Det var vigtigt for os, at bruge vores sponsorat til at udvise et socialt ansvar.”

Orloff A/S støtter børnehospital

Med familien på safari i Odense ZOO

Aftalen er lavet sådan, at hvert afsnit på børnehospitalet får udleveret gavekort til en oplevelsesdag i Odense ZOO for et kronisk sygt barn og deres familie. Børnene og deres familier vil få en unik og uforglemmelig dag i zoologisk have. Iført safarihatte skal familien med en ZOOguide bag kulisserne, hvor de får en oplevelse ud over det sædvanlige og møder dyrene helt tæt på.

Efter den spændende safaritur er der mad og afslapning i det populære spisested Chunga, der ligger lige ved siden af legepladsen. Fordelingen af gavekortene administreres af personalet på de enkelte børneafsnit på Odense Universitets Hospital.

Med familien på safari i Odense ZOO