Støt ZOO

Støt ZOO

Bliv sponsor for Odense ZOO

Sammen med os

Din virksomhed bliver en del af dyrenes verden, og du er med til at støtte forskning og naturbevarelse. Samtidig kan du aktivere dit sponsorat med oplevelser for både kunder og medarbejdere. Er du med til at sponsorere Odense ZOO får du også mulighed for at eksponere og markedsføre din virksomhed i Odense ZOO og indgå i en unik ramme.

Sammen med os

ZOO er til for dyrene

Odense ZOO er til for dig. Så enkel er hemmeligheden bag kåringen som Europas bedste zoo. Den titel er vi stolte af, men vi skal videre. Videre mod et mål, og målet er ambitiøst – at blive verdens mest eventyrlige zoo.

ZOO er til for dyrene

ZOO med hjertet

ZOO er en hjertesag. Sagen handler om forskning og naturbevarelse lige fra den mindste fugl til verdens truede rovdyr. Det er det, du støtter med dit sponsorat. Til gengæld får du andel i vores sponsornetværk, historie og brand, ligesom du får del i vores ambitiøse udvikling. En stor del af dit sponsorat går nemlig direkte ZOO.

ZOO med hjertet

Vælg mellem 5 sponsorniveauer

Støt og få noget igen

Når du beslutter at blive sponsor i Odense zoologiske have, vælger du hvilket niveau, der passer til din forretning. Uanset hvilken af de fem sponsorpakker du vælger, giver vi noget tilbage. Konkret sætter vi et beløb ind på din værdikonto, som du frit kan veksle til oplevelser eller markedsføring i Odense ZOO.

Læs mere om sponsorater i ZOO (pdf - åbner i nyt vinduer)

Støt og få noget igen
Kasper Thomsen

Vil du vide mere?

Kasper Thomsen

Sponsoransvarlig
+45 21 37 54 75