Vildt tæt på

Vildt tæt på

Asien: Vores største byggeprojekt nogensinde

Fremover skal du kunne opleve indiske næsehorn gå at græsse, mens gibbonaber svinger sig i træerne over dem, og asiatiske oddere svømmer i vandet ved siden af.

Vi har nemlig løftet sløret for planerne for et helt nyt, gennemtematiseret område, der skal bygges i en område af haven, der ikke i dag indeholder dyreanlæg.

Asien: Vores største byggeprojekt nogensinde

En perle af et tropehus

Fordelt på i alt 9.000 kvadratmeter skal det nye område bringe et lille stykke af Asien og kontinentets fantastiske natur til Fyn, og i et nyt tropehus skal gæsterne kunne opleve et af verdens første undervandsindkig til næsehorn.

Det nye område skal sætte fokus på en enestående asiatisk natur, der indeholder fantastiske skabninger, der alle er unikt tilpassede lige præcis dét område af verden, de lever i. Eller har gjort. For Asiens natur er også ved at forsvinde. Arter, der ikke findes andre steder i verden, uddør, og naturens vidundere går på den måde tabt.

Derfor skal man i en arkitektonisk perle af et tropehus og i de omkringliggende udeanlæg kunne opleve fortællingen om den flotte, forunderlige, vilde og altså også skrøbelige asiatiske natur.

En perle af et tropehus

Største siden Oceanium

Byggeprojektet bliver den største nyhed i Odense ZOO siden Oceanium, der åbnede i 2001, og hele området bliver det største anlægsprojekt, ZOO nogensinde har lavet.

Udover nye arter som næsehorn og gibbonaber indeholder projektet også en udvidelse af det nuværende tigeranlæg, der vil give tigrene nye muligheder for at bevæge sig rundt via tunneller og gangbroer - og unikke muligheder for gæster for at betragte tigrene på nye måder.

Det nye Asien-område er klar til åbning tidligst i 2026.

Største siden Oceanium
    Item 1
    Item 2
    Item 3
    Item 4