Smagninger i ZOO

Smagninger i ZOO

Smagninger med rundvisning

Forestil dig en hyggelig tur rundt i zoologisk have, hvor du kommer helt tæt på dyrene og samtidig bliver præsenteret for smagfulde vine eller iskolde specialøl med tilhørende fortællinger.

Til smagninger i ZOO bliver I budt velkommen af en af vores dygtige ZOO-guider, der vil være med hele vejen og som står klar med interessante fakta og sjove fortællinger om både dyrene og ZOO.

På turen skal I røre ved slanger, kryb og kravl, I oplever at komme helt tæt på girafferne, og så skal vi ud på stier, hvor kun dyrepasserne normalt kommer og se hvad vores ZOO-fryser gemmer på.

Undervejs på ruten vil vi gøre stop udvalgte steder, hvor I vil blive introduceret for et smagfuldt udvalg af vine eller specialøl, alt efter hvilken oplevelse, I har valgt.

Læs mere om øl- og vinsmagning herunder

 

Smagninger med rundvisning

Ølsmagning

Ølsmagning i ZOO er til dig, der nyder et godt glas øl og interesserer sig for historier omkring kunsten at brygge øl, men samtidig ønsker en anderledes interessant oplevelse.

Kom med på en hyggelig rute rundt i haven sammen med en af vores dygtige guider, der vil tage jer helt tæt på dyrene, og glæd dig til at slukke tørsten undervejs med et spændende udvalg af Carlsberg specialøl. 

Carlsberg ølmand og specialist, Jørgen Rüdinger, guider jer gennem Carlsbergs historie og øllets forunderlige verden. 

 

Datoer for ølsmagning i ZOO:

Torsdag den 1. juni kl. 19-21

Torsdag den 3. august kl. 19-21

Bemærk! Der er begrænsede pladser

395 DKK per person

Ølsmagning

    Praktisk information

  • Der smages på 5 forskellige øl
  • Arrangementet varer 2 timer
  • Billetten gælder fra kl. 19-21