Restaurant Skovbakkens menuer

Restaurant Skovbakkens menuer

Brunchbuffet

Brunchbuffeten serveres fra kl. 10.00-13.00

  • Drænet yoghurt m. hjemmelavet müsli
  • Koldrøget laksetatar på endivesalat og urtecreme
  • Serrano skinke m. melon
  • Mini Quiche Lorraine
  • Årstidens friske grønne salat
  • Små ristede brunchpølser
  • Ristet bacon
  • Frisklavet røræg
  • Paté m. cornichoner
  • Udvalg af franske og danske oste
  • Hjemmelavet æblekompot m. crunch og skyr
  • Hjemmelavede pandekager m. rabarberkompot
  • Frugtkurv med friske frugter
  • Hjemmebagte croissanter, rugbrød, grovbrød mm.
  • Appelsin og æblejuice
  • Kaffe/te

Per person 535 DKK

Ekskl. entré

Brunchbuffet

Buffetter

Buffet 1:

  • Lun laksemuffin med marinerede urter og limesmør
  • Lune frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Rosmarinskinke med årstidens friske salater
  • Rosastegt kalveculotte med pommes á la creme og ristede grøntsager
  • Friskbagt brød

Buffet 2:

  • Andeleverterrine i dild. Serveres med årstidens salater i let dijon-dressing med selleri og urter
  • Letrøget laksetoast med svampevinagrette, frisk brøndkarse, tørret løg samt årstidens urter.
  • Langtidsstegt kalvecoulotte med honning og rosmarin, bagte løg og lille grøn souffle, pommes rösti og Sauce Madeira
  • Årstidens friske salater med hjemmelavede dressinger
  • Gateau Marcel med hjemmesyltet frugt​​

Buffet 1: 295 DKK / Buffet 2: 348 DKK

Ekskl. lokale, entré og drikkevarer

Buffetter

3 retters menu

  • Hvid menuiere stegt fisk serveret på ratatouille med timian. Hertil aioli dressing og friskbagt brød.
  • Kalvetyksteg. Serveres pandestegt med sort peber. Hertil spinatpaté, årstidens grønt i sæson, svampecreme og stegt kartoffel.
  • Citron/mangotærte med flødecreme og chokolade


eller

  • Rimmet Kerteminde fisk med variation af ramsløg, sprøde hvedekerner, rosa grape og dagens salat.
  • Black Angus Oksefilet. Hertil bønner bonne femme, quiche med rødbede, stegt gulerod med fennikel, lille stegt kartoffel. Sauce Bordelaise.
  • Hjemmelavet Jordbærparfait med coulis af friske bær, chokoladepynt og friske bær.

Per person 599 DKK

Ekskl. drikkevarer

4 retters menu

  • Sprængt and med tørret artiskok og pocheret æg, tørrede røde æbler samt skyr-creme med skalotteløg
  • Rimet torsk på Croutons med variation af krydderurter og lun emulsion
  • Oksetournedos med kraftig sky og pandesvampe, friteret purløg, frisk salat apart, sprøde 10 timers kartofler. Hertil Sauce Demi-glace
  • Bær on the rocks med creme og frugtis


eller

  • Sprød multe med ramsløg emulsion, ærteolie, ærtecubes, urt, sprød laks & rogn. Hjemmebagt brød.
  • Kærnemælk med hyld og frisk laurbær som sorbet
  • Kalvefilet fra Himmeland med røg. Hertil kartoffelblomst med timian og hane, asparges bonne-femme, små nye gulerødder og Madeirasky
  • Vanilje & Marengs serveret på jordbær med rosa chokolade og jernurt

Per person 899 DKK

Ekskl. drikkevarer

Grillbuffet

Buffetten består af:

• Kylling
• Marinerede nakkekoteletter
• Grillpølser
• Hjemmelavet kartoffelsalat
• Pastasalat
• Mixed salat
• Dressing
• Brød og smør

Tilkøb:
• Spareribs, 40 DKK
• Oksesteak, 35 DKK
• Rejespyd (chilimarineret), 25 DKK
• Broccolisalat med bacon, 25 DKK
• Græsk tomatsalat, 25 DKK

Drikkevarer anrettes på buffet og afregnes efter forbrug.

Per person 148 DKK

Ekskl. entré

Grillbuffet

Bestil din menu

Kontakt os direkte

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille en af Skovbakkens menuer, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på tlf. 66 11 13 60. 

Kontakt os direkte