Statens sommerpakke: I sommerferien 27. juni - 9. august er der 50% rabat på entréen. Billetter skal købes hjemmefra.
Seneste nyt

Seneste nyt

Coronavirus: Information til gæster

Coronavirus: Information til havens gæster

Opdateret 10. juli 2020

Har du planlagt at besøge os i sommerferien, SKAL du nu købe billet online, inden du kommer. Vi har sat loft på antallet af billetter, der er til salg, så vi kan sikre, at alle har en god oplevelse.

Bemærk: Billetterne er kun gyldige i det valgte tidsinterval, men du kan blive i haven, så længe du vil.

Vil du gerne se dyrene uden alt for mange mennesker, anbefaler vi at komme efter klokken 14. Haven er åben alle dage fra 9-20. 

Billetsalget har åbent og kan hjælpe med praktiske spørgsmål samt tage sig af jer, der ønsker at købe årskort eller gøre brug af gavekort, fribilletter, rabataftaler, ledsagerkort og lignende.

Til Odense ZOO-årskortholdere:
Vi har selvfølgelig gjort plads til jer i vores begrænsning af antallet. Derfor kan I frit ankomme, som I plejer, uden at skulle sikre jer en billet eller reservation først. I er velkomne på alle tidspunkter, men vi sætter pris på, hvis I ankommer på andre tidspunkter end 10-14.

Se ofte stillede spørgsmål og svar her. 

Vi glæder os til at se jer!

 

Opdateret 25. juni 2020

Halv pris med ny sommerpakke

På et pressemøde fredag 19. juni har regeringen sammen med flere partier præsenteret en sommerpakke, der skal styrke den danske økonomi. Den indeholder blandt andet muligheden for at indføre halv pris i zoologiske anlæg.

Odense ZOO gør brug af aftalen og indfører derfor halv pris på almindelige entrébilletter fra og med lørdag den 27.6. og til søndag den 9. august. Vi udvider i samme ombæring åbningstiden, så vi har åbent hver dag fra 9 til 20.

Billetter til halv pris kan købes fra lørdag d. 27.6. og hele sommeren over.

Ifølge reglerne i sommerpakken gælder rabatten alene på almindelige entrébilletter, og rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi anbefaler, at man køber sine billetter på forhånd via linket her på hjemmesiden, da det hjælper os med at styre antallet af gæster i haven. Årskortholdere behøver ikke at melde deres ankomst.

Information om sommerpakken kan ses på Erhvervsministeriets hjemmeside