Seneste nyt

Seneste nyt

Coronavirus: Information til gæster

Coronavirus: Information til havens gæster

Opdateret 2. august 2021

Zoologiske haver er ikke længere underlagt restriktioner, og en tur i zoo er derfor næsten, som du kender den.

Du behøver ikke længere at fremvise coronapas ved ankomst, ligesom der ikke længere er krav om coronapas eller mundbind på din tur i haven. 

Bemærk dog, at det fortsat er påkrævet, at du fremviser coronapas, hvis du ønsker at sidde indendørs at spise eller nyde en kop kaffe. Vi sælger dog som altid take-away ved alle spisesteder, som kan nydes ved et af de mange borde i haven.

Herunder får du et par gode råd til din tur i zoo.

Før dit besøg i ZOO

Vi opfordrer til, at du køber din billet online på forhånd, så du slipper for at stå i eventuel kø ved billetsalget. Billetterne kan scannes direkte fra telefonen i indgangslågerne ved ankomst. 

Medbring gerne egen håndsprit. Vi har håndsprit rundt omkring i hele haven, men det vil være en stor hjælp for os, hvis I tager med til eget forbrug.

Der er ikke længere krav om fremvisning af coronapas ved ankomst.

Derudover har vi opstillet tre generelle retningslinjer, som vi håber, I vil hjælpe os med at efterleve, når I går rundt i haven:

1. Hold afstand og hold til højre på stier eller i anlæg, der ikke er ensrettede.

2. Hold øje med de blå skilte rundt i haven

3. Husk god håndhygiejne

Ønsker du at spise indendørs

Ønsker du at sidde indendørs, skal vi ifølge Folketinget se coronapas frem til 1. september. Vi anbefaler at gøre brug af Sundhedsstyrelsens Coronapas-app.

Find det nærmeste testcenter

Har du brug for det, er der rig mulighed for at blive testet i og omkring Odense forud for dit besøg. Find nærmeste testcenter her.

Rigtig god tur i ZOO!