Seneste nyt

Seneste nyt

Coronavirus: Information til gæster

Coronavirus: Information til havens gæster

Opdateret 12. januar 2022

Folketingets partier er blevet enige om igen at lade zoologiske haver åbne. Odense ZOO åbner derfor fra og med søndag d. 16. januar.

Vi er fortsat underlagt Folketingets restriktioner om coronapas og mundbind. Alle gæster på 15 år eller derover skal vise gyldigt coronapas ved ankomst til zoo, og mundbind skal bæres alle steder indendørs.

Opdateret 12. december 2021

Folketinget har besluttet, at zoologiske haver igen skal lukke.

Har du årskort, vil du igen få mulighed for at forlænge dit årskort med det antal dage, vi ender med at holde lukket. Mere om det senere.

Gode råd til dit besøg

Herunder får du et par gode råd til din tur i zoo.

Før dit besøg i ZOO

Vi opfordrer til, at du køber din billet online på forhånd, så du slipper for at stå i eventuel kø ved billetsalget. Billetterne kan scannes direkte fra telefonen i indgangslågerne ved ankomst. 

Medbring gerne egen håndsprit. Vi har håndsprit rundt omkring i hele haven, men det vil være en stor hjælp for os, hvis I tager med til eget forbrug.

Der er krav om fremvisning af coronapas ved ankomst, og der skal bæres mundbind alle steder indendørs.

Derudover har vi opstillet tre generelle retningslinjer, som vi håber, I vil hjælpe os med at efterleve, når I går rundt i haven:

1. Hold afstand og hold til højre på stier eller i anlæg, der ikke er ensrettede.

2. Hold øje med de blå skilte rundt i haven

3. Husk god håndhygiejne

Find det nærmeste testcenter

Har du brug for det, er der rig mulighed for at blive testet i og omkring Odense forud for dit besøg. Find nærmeste testcenter her.

Rigtig god tur i ZOO!