COVID-19 kompensation

COVID-19 kompensation

Sådan anmoder du om kompensation (årskort)

Mulig kompensation til årskortholdere

OBS: Fristen for kompensation via formular er udløbet. Nåede du ikke at søge kompensation, kan du henvende dig i billetlugen/butikken senest 10. juni 2020.

I forbindelse med COVID-19 har Odense ZOO været lukket fra 18. marts til 26. maj 2020 (70 dage). Selvom det er en svær tid for os alle, tilbyder vi kompensation for lukkeperioden til de årskortholdere, som måtte ønske det.

Hvis du ønsker kompensation
Der er to muligheder for kompensation. Den første er, at vi forlænger dit årskort med antallet af dage, vi har holdt lukket. Ønsker du det, skal du medbringe dit årskort i billetlugen/butikken senest 10. juni 2020. 

Din udløbsdato på årskortet vil automatisk blive forlænget med 70 dage svarende til vores lukkeperiode.

Den anden mulighed er at få pengene tilbage for de dage, vi har holdt lukket. Vi refunderer en tolvtedel af prisen for et årskort for hver påbegyndt måned, vi har holdt lukket - svarende til 37,50 kr. for et voksen-årskort og 25 kr. for børne-årskort per lukkede måned. 

Er dit årskort udløbet undervejs i lukkeperioden, refunderer vi et beløb svarende til værdien af dagene fra den 18. marts og frem til udløbsdatoen.

Ønsker du denne kompensationsform, skal du sende en mail med dit navn, nummer på årskort og kontooplysninger til salgschef Dorthe Jørgensen på [email protected] 

Hvis du IKKE ønsker kompensation 
Hvis du blot glæder dig til at gøre brug af dit årskort igen og ikke ønsker kompensation, kan du selvfølgelig også takke nej. I så fald skal du ikke foretage dig yderligere.   

Vi takker for enhver støtte og glæder os til at se dig i ZOO!