Spar 10% - køb billet online
ZombieZOO er tilbage...

ZombieZOO er tilbage...

Den 12. - 20. oktober

Er du vild med gys og gru?

Så glæd dig til Halloween i efterårsferien, hvor vi holder ekstra længe åbent. Oplev mørket sænke sig over haven og nyd synet af de mange græskar og fakler, der lyser op på din vej. 

Men pas på! Når klokken slår 18 aktiveres en skrækkelig virus i ZombieZOO-området med den skøre Professor Dyhrs laboratorium. 

Er du vild med gys og gru?

Jagten på zombievirussen

For børn i alderen 7-13 år / Alle dage kl. 9-16

Den skøre Professor Dyhr har forsøgt at skabe verdens mest fantastiske dyr ved at gensplejse kropsdele fra dyr i ZOO. Men noget er gået HELT galt og i stedet har han skabt en frygtelig zombievirus!

Hjælp den stakkels professor med at finde ud af, hvilke dyr han har gensplejset. Så kan I sammen lave en vaccine i hans laboratorium og redde ZOO.

30 DKK

Jagten på zombievirussen

Oplev vaskeægte zombier

Når klokken slår 18, aktiveres den frygtelige virus i ZombieZOO-området ved Professor Dyhrs laboratorium.

Nogle dyr er allerede døde, andre æder hinanden og måske er nogen løs…
Tør du finde professorens trofaste assistent, som stadig er i laboratoriet? Og er du klar til at finde ud af, hvad der er sket de stakkels dyrepassere, som har forsøgt at hjælpe?

Den 12.-19. oktober kl. 18 - 21

Anbefalet minimumsalder: 13 år

Oplev vaskeægte zombier

Lidt for uhyggeligt?

Bare rolig! Zombierne er kun i en lille del af haven kl. 18-21. Vi har naturligvis mange andre sjove Halloween-aktiviteter på programmet, så hele familien kan få en hyggelig dag og aften.

Se de hyggelige Halloween-aktiviteter
Lidt for uhyggeligt?