Vildt hyggelig vinterferie

Vildt hyggelig vinterferie

Vinterhygge for hele familien

Har du vinterferie? Og spænder corona igen ben for skiferien? Vi har heldigvis som altid en masse sjove aktiviteter for hele familien.

Besøg ZOO i vinterkulden og gå på opdagelse blandt dyr i vinterpels, eller besøg Darwins Hus og rør ved kryb og kravl.

Efter mørkets frembrud kan du tage en tur rundt i haven på den flotte lysrute, hvor du på din vej rundt kan få varme forfriskninger og lidt at spise i de hyggelige snackboder.

Der er timevis af hygge, leg og læring på programmet. Nedenfor har vi samlet et lille udpluk af vinterferiens aktiviteter.

 

Vinterhygge for hele familien

Oplev de magiske lysaftener

Alle dage i ferien kl. 17-20 

Når mørket falder på, kan du glæde dig til at opleve zoologisk have badet i en eksplosion af farver, når vi igen i år lyser vintermørket op og omdanner haven til en oase af smukt lys!

I år tager vi dig med på smuk lysrute under temaet "Under overfladen," hvor du på din vej rundt vil blive mødt af lysende gopler, smukke koraller og fascinerende havfruer.

Nyhed 2022: 
Som noget helt nyt blænder vi op for en fantastisk visuel fortælling i lys og lyd på savannen, hvor vi tager dig med HELT ned under overfladen. Få en spektakulær oplevelse af at bevæge dig rundt blandt gopler, fisk og bølgende hav - en smuk visuel oplevelse skabt udelukkende vha. laserlys. 

 

Læs mere og køb billet
Oplev de magiske lysaftener

Kom med bag kulisserne i ZOO

Alle dage i vinterferien kl. 15.30-16.30

Oplev zoologisk have fra den helt anden side, når vi tager jer med bag ellers lukkede døre og giver et unikt indblik i hverdagen i ZOO. 

Vi skal blandt andet på udkig efter dovendyret inde på stien midt i Oceanium, hvor kun dyrepasserne normalt har adgang. Og så skal vi røre ved slanger og andet kryb og kravl - hvis du tør.

Mødested: Forpladsen v/ butikken

Pris: 70 dkk/person

 

Køb billetter
Kom med bag kulisserne i ZOO

Besøg de hyggelige madboder

Hele vinterferien kl. 14-20

Boderne er åbne igen. På din tur rundt i ZOO i vinterferien kan du få stillet sulten med en sprød panini eller en lækker varm vintersuppe. Du kan også få slukket tørsten og varmet fingrene på en dejlig varm kop kakao.

Besøg de hyggelige madboder

Smut forbi lyslegepladsen

Alle dage i vinterferien kl. 9-20

På græsarealet bagved tigeranlægget finder du den sjove lyslegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan blive aktiveret. 

Giv børnene en gyngetur i en af de sjove lysgynger, eller oplev "lys-stenene" skifte farve, når du hopper på dem.

Lyslegepladsen er åben hele dagen, men absolut flottest efter mørkets frembrud.

 

Smut forbi lyslegepladsen