Statens sommerpakke: I sommerferien 27. juni - 9. august er der 50% rabat på entréen. Billetter skal købes hjemmefra.
Sommer i ZOO

Sommer i ZOO

En hel dag med dyrebare oplevelser

Vigtigt: Entrébilletter SKAL nu købes online - halv pris hele sommerferien

Har du planlagt at besøge os i sommerferien, SKAL du nu købe billet online, inden du kommer. Vi har sat loft på antallet af billetter, der er til salg, så vi kan sikre, at alle har en god oplevelse.

Bemærk: Billetterne er kun gyldige i det valgte tidsinterval, men du kan blive i haven, så længe du vil.

Vil du gerne se dyrene uden alt for mange mennesker, anbefaler vi at komme efter klokken 14. Haven er åben alle dage fra 9-20. 

Billetsalget har åbent og kan hjælpe med praktiske spørgsmål samt tage sig af jer, der ønsker at købe årskort eller gøre brug af gavekort, fribilletter, rabataftaler, ledsagerkort og lignende.

Til Odense ZOO-årskortholdere:
Vi har selvfølgelig gjort plads til jer i vores begrænsning af antallet. Derfor kan I frit ankomme, som I plejer, uden at skulle sikre jer en billet eller reservation først. I er velkomne på alle tidspunkter, men vi sætter pris på, hvis I ankommer på andre tidspunkter end 10-14.

Se ofte stillede spørgsmål og svar her. 

Vi glæder os til at se jer!

Køb billet her
Vigtigt: Entrébilletter SKAL nu købes online - halv pris hele sommerferien

Det sker der i sommerferien

Glæd jer til at opleve sommeren i ZOO! Gå på opdagelse blandt alverdens vilde dyr, slip ungerne løs på legepladserne og stil sulten i de mange lækre spisesteder.

Hele sommerferien den 27. juni til 9. august får I tilmed halv pris på entrébilletten som følge af regeringens sommerpakke.

Vi har forberedt os grundigt og følger nøje myndighedernes retningslinjer, så vi kan give jer et godt og sikkert besøg. Se vores COVID-19 tiltag her. 

Nedenfor er lidt af det, du kan opleve i Odense ZOO.

Det sker der i sommerferien

Gå tur i 12 meters højde

Glæd dig til at gå på opdagelse i trætoppene over zoologisk have!

Bøgetoppen er en 250 meter lang trækronevandring i 6-12 meters højde med udsigt til ZOO, byens tage og naturligvis den smukke bøgeskov.

Turen går fra træ til træ via hængebroer og platforme, der er bygget op om træets stramme. Der er i alt 10 platforme på ruten, hvoraf den højeste er 12 meter over jorden. 

Undervejs i Bøgetoppen bliver du klogere på den danske natur og lærer om de dyr og planter, der lever i skovbund og trækroner.

Gå tur i 12 meters højde

    Praktisk information

  • Bøgetoppen lukker 30 min før ZOO. I blæsevejr kan det være nødvendigt at lukke Bøgetoppen.

Besøg dødningehovedabernes ø

Hver dag kl. 11.00 - 17.00

Hele sommerferien kan du komme tættere på de populære dødningehovedaber, når vi inviterer havens gæster indenfor på abernes ø. Dødningehovedaberne er også kendt som Hr. Nilsson-aber, som mange husker fra Pippi Langstrømpe.

Besøg dødningehovedabernes ø

Prøv en giraffodring

Hver dag kl. 11.00

Oplev girafferne helt tæt på, når du i selskab med en af ZOOs guider skal fodre de langbenede dyr. Mærk den bløde og varme mule mod din hånd, mens du ser dybt ind i de store brune øjne. 

Oplevelsen tager cirka 30 minutter. 

OBS: Kun begrænset antal billetter per dag

120 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet til 'Tæt på giraffer'
Prøv en giraffodring

Nyhed! Gå på jagt efter dovendyret

Hver dag kl. 14.15

Kom med og se, om du kan finde dovendyrene. Vi går på jagt efter dem i områder af tropehuset, hvor det normalt kun er dyrepassere, der har adgang. Undervejs fodrer vi også dværgsilkeaberne.

Oplevelsen tager cirka 30 minutter. 

OBS: Kun begrænset antal billetter per dag 

120 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet til 'På jagt efter dovendyret'
Nyhed! Gå på jagt efter dovendyret

Sov i shelters på savannen

Er en dag i ZOO ikke nok? Så kan I også overnatte i shelters på den afrikanske savanne! Nyd stjernehimlen og kravl i soveposen, mens I lytter til løvernes brøl i natten.

Opholdet er med forplejning og byder blandt andet på rundvisning med en ZOOguide, som tager jer med bag kulisserne, men der vil også være rig mulighed for at udforske haven på egen hånd.

Inviter venner og familie med på en overnatning i ZOO og få en oplevelse for livet!

Læs mere om 'Overnatning i ZOO'
Sov i shelters på savannen

Alt det og meget mere!

Vil du vide, hvad der sker på dagen for dit besøg?

Gå til dagsprogram og vælg dato for dit besøg i kalenderen. Så får du en liste over alle de aktiviteter, du kan se frem til. 

Vi glæder os til at se dig!

Se dagsprogram
Alt det og meget mere!