Spar 10% - køb billet online
Sommer i ZOO

Sommer i ZOO

Fra den 30. juni til den 12. august

Sjove aktiviteter hele sommeren

Oplev ZOOs dyr - vildt tæt på!

Sommeren i ZOO er noget helt særligt. Kom og oplev verdens største gnaver, kapivaren, klap de små gedekid og lad børnene slå sig løs på legepladsen. 

Vi har som altid fyldt programmet med sjove og lærerige aktiviteter. Se, lyt og lær, når vi fodrer og træner dyrene, eller prøv selv at fodre de langhalsede giraffer og livlige lemurer!

Nedenfor kan du se et lille udpluk af sommerens program. 

Oplev ZOOs dyr - vildt tæt på!

Nyhed! Verdens største gnaver

Årets nyhed i Odense ZOO er kapivaren, verdens største gnaver. Kapivaren stammer fra Sydamerika og kaldes også for flodsvin, da den trives godt i vand. Både øjne, næse og ører sidder højt på hovedet, så den kan gemme sig i vandet, og den har svømmehud på fødderne. 

Bliv klogere på kapivaren alle dage kl. 15.15

Nyhed! Verdens største gnaver

Kom tæt på girafferne

Vær med til at fodre giraffer og få en unik oplevelse i en klasse for sig! Sammen med ZOOs dyrepasser, kan du opleve girafferne på tætteste hold. Mærk den bløde og varme mule mod din hånd, mens du ser dybt ind i de store brune øjne. Tættere på de langhalsede dyr kan man ikke komme!

Alle dage kl. 11.30

70 DKK

Ekskl. entré

Køb billet til "Tæt på giraffer"
Kom tæt på girafferne

Besøg dødningehovedabernes ø

Hele sommeren kan du komme helt tæt på de populære dødningehovedaber, når vi inviterer havens gæster indenfor på abernes ø. Dødningehovedaberne er også kendt som Hr. Nilsson-aber, som mange husker fra Pippi Langstrømpe. 

Alle dage kl. 12.30-15.00

Besøg dødningehovedabernes ø

Kom tæt på lemurer

Del en unik tæt-på-oplevelse med familien eller vennerne. Kom med ud på lemurernes ø i selskab med en dyrepasser og kom helt tæt på de livlige halvaber, når du serverer deres yndlingsfrugt for dem.

Alle dage kl. 13.30

70 DKK

Ekskl. entré

Køb billet til "Tæt på lemurer"
Kom tæt på lemurer

Bag kulisserne i ZOO

Kom med bag de normalt lukkede døre og oplev ZOO fra en helt ny side. Sammen med en ZOOguide skal vi blandt andet besøge løvestalden, tage et kig ind i et dyrepasserkøkken og fodre de sjove makakaber. 

Turen tager 1½ time og rundes af med en forfriskning i selskab med slanger, kryb og kravl.

Alle dage kl. 14.30

100 DKK

Ekskl. entré

Kom med bag kulisserne i Odense ZOO
Bag kulisserne i ZOO

Se slanger, kryb og kravl

Hver eftermiddag hele sommeren kan du besøge Darwins Hus, der gemmer på alt lige fra slanger og gekkoer til kæmpetusindben og edderkopper.  

Alle dage kl. 16.15-17.45 i Darwins Hus

Se slanger, kryb og kravl

Klap kid og fodring af geder

Rund en hyggelig dag i ZOO af med et besøg i gedegården, hvor gederne står klar til at få deres aftensnack. Her kan du være med til at give grene til gederne og selvfølgelig klappe de små gedekid en ekstra gang.

Alle dage kl. 18.15

Klap kid og fodring af geder

Overnat i ZOO

Som noget helt nyt kan I overnatte i shelters på den afrikanske savanne! Nyd stjernehimlen og kravl i soveposen, mens I lytter til løvernes brøl i natten.

Opholdet er med forplejning og byder blandt andet på rundvisning med en ZOOguide, som tager jer med bag kulisserne, men der vil også være rig mulighed for at udforske haven på egen hånd.

Inviter venner og familie med på en overnatning i ZOO og få en oplevelse for livet!

Læs mere
Overnat i ZOO

Alt det og meget mere!

Vil du vide, hvad der sker på dagen for dit besøg?

Gå til dagsprogram og vælg dato for dit besøg i kalenderen. Så får du en liste over alle de aktiviteter, der sker i haven den pågældende dag.

Vi glæder os til at se dig!

Se dagsprogram
Alt det og meget mere!