Spar 10% - køb billet online
ZOOskole i Kristi Himmelfart

ZOOskole i Kristi Himmelfart

1 dags ZOOskole for børn

Målgruppe: 0. - 4. klasse

Mangler du sjove planer i Kristi Himmelfartsferien? Så kom med på vores ZOOskole fredag den 31. maj og få en oplevelse for livet!

Her kommer du med bag kulisserne i ZOO - helt tæt på havens mange dyr. Vi skal blandt andet se løverne blive trænet, hjælpe med at fodre chimpanser og snakke om de dyr, der lever i Afrika. Har du mod på det, kan du også røre ved slanger og andre kryb og kravl, når vi ser på, hvordan levende dyr håndteres.

Nyhed!
Som noget helt nyt bliver du samtidig en af de første til at besøge årets nyhed, Bøgetoppen, som både byder på en skovtur i højderne og undervisning i det nye klasseværelse under trækronerne. 

Tag med os på en sjov og uforglemmelig rejse fyldt med leg, læring og en masse nye venner!

595 DKK

inkl. mad og drikke, madkasse, drikkedunk og overraskelse

1 dags ZOOskole for børn

    Praktisk information

  • Hvornår: Den 31. maj 2019 kl. 9-15
  • Målgruppe: Børn i 0. - 4. klasse (max 22 børn)
  • Sidste frist for tilmelding: Mandag den 27. maj 2018
  • Bemærk at dit barn først er tilmeldt ZOOskolen, når du har modtaget mail med bekræftelse på tilmelding og vi har registreret din betaling. Betaling skal ske inden for 7 dage fra modtagelse af faktura

Book ZOOskole i Kristi Himmelfartsferien

1Tilmeldingsblanket

For- og efternavn
Har dit barn særlige udfordringer i skolen/socialt, er der allergier eller evt. en diagnose, vi bør kende til? Bemærk: Er vi ikke gjort bekendt med forhold, som har indflydelse på afviklingen af ZOOskole og de andre børns udbytte, kan vi se os nødsaget til at udelukke dit barn fra holdet. I givet fald er det ikke muligt at få refunderet din betaling.
Kontakt Odense ZOO