Spar 10% - køb billet online
ZOOskole i vinterferien

ZOOskole i vinterferien

To uforglemmelige dage på ZOOskole

Går du i 0. - 6. klasse? Så tag med på ZOOskole i vinterferien og få en uforglemmelig oplevelse!

Vi skal blandt andet lære om de eksotiske dyr fra Afrika og Sydamerika og finde ud af, hvorfor nogle dyr er truede. Vi skal også fodre nogle af dyrene, røre ved kryb og kravl og tale om, hvordan levende dyr håndteres.

Det bliver to uforglemmelige dage, hvor leg, læring og hygge bliver overskriften, når to ZOOguider tager dig med på rundtur bag normalt lukkede døre og giver dig muligheden for at komme helt tæt på dyrene i Odense ZOO!

850 DKK

inkl. mad og drikke, madkasse, drikkedunk, keyhanger og overraskelse

To uforglemmelige dage på ZOOskole

    Praktisk information

  • Hvornår: Den 12. - 13. februar eller den 14. - 15. februar kl. 9.00 - 15.00
  • Målgruppe: Børn i 0. - 6.klasse (max 22 børn per hold)
  • Sidste frist for tilmelding: Mandag den 5. februar 2018
  • Bemærk at dit barn først er tilmeldt ZOOskolen, når du har modtaget mail med bekræftelse på tilmelding og vi har registreret din betaling. Betaling skal ske inden for 7 dage fra modtagelse af faktura

Book ZOOskole i vinterferien

1Tilmeldingsblanket

For- og efternavn
(DD-MM-ÅÅÅÅ)
Har dit barn særlige udfordringer i skolen/socialt? Er der allergier, fysiske udfordringer, religiøse hensyn eller evt. en diagnose, vi bør kende til? Bemærk: Er vi ikke gjort bekendt med forhold, som har indflydelse på afviklingen af ZOOskole og de andre børns udbytte, kan vi se os nødsaget til at udelukke dit barn fra holdet. I givet fald er det ikke muligt at få refunderet din betaling.
Kontakt Odense ZOO