Spar 10% - køb billet online
ZOOskole i påskeferien

ZOOskole i påskeferien

2 dages ZOOskole for børn

Målgruppe: 0.-6. klasse

Ser påskeferien ud til at blive lang? Og skal mor og far måske arbejde? Så kom med på vores ZOOskole den 26. og 27. marts og få en oplevelse for livet!

Her kommer du med bag kulisserne i ZOO - helt tæt på havens mange dyr. Vi skal blandt andet på opdagelse i dyrepassernes køkken, hjælpe med at fodre de sjove makakaber og snakke om de dyr, der lægger æg. Har du mod på det, kan du også røre ved slanger og andre kryb og kravl, når vi ser på, hvordan levende dyr håndteres.

Tag med vores dygtige ZOOguider på en sjov og uforglemmelig rejse fyldt med leg, læring og en masse nye venner!

850 DKK

inkl. mad og drikke, madkasse, drikkedunk og overraskelse

2 dages ZOOskole for børn

    Praktisk information

  • Hvornår: Den 26. og 27. marts 2018 kl. 9.00-15.00
  • Målgruppe: Børn i 0. - 6. klasse
  • Sidste frist for tilmelding: Søndag den 18. marts 2018
  • Bemærk at dit barn først er tilmeldt ZOOskolen, når du har modtaget mail med bekræftelse på tilmelding og vi har registreret din betaling. Betaling skal ske inden for 7 dage fra modtagelse af faktura

Book ZOOskole i påskeferien

1Tilmeldingsblanket

For- og efternavn
Har dit barn særlige udfordringer i skolen/socialt? Er der allergier eller evt. en diagnose, vi bør kende til? Bemærk: Er vi ikke gjort bekendt med forhold, som har indflydelse på afviklingen af ZOOskole og de andre børns udbytte, kan vi se os nødsaget til at udelukke dit barn fra holdet. I givet fald er det ikke muligt at få refunderet din betaling.
Kontakt Odense ZOO