Workshop: Lav din egen adventskrans

Workshop: Lav din egen adventskrans

Juleworkshop 26/11 m. All About Flowers

26/11: Lav din egen adventskrans

Begrænset antal pladser!

I anledning af Jul i ZOO kan du nu komme med på en hyggelig og eksklusiv workshop og selv lave din drøm af en adventskrans. 

Workshoppen afvikles i samarbejde med den prisvindende florist Camilla Christjansen, der til dagligt driver blomstervirksomheden All About Flowers.

Camilla er kendt for sine moderne, farverige og utraditionelle blomsterkreationer og har skabt to bud på en adventskrans, du kan lade dig inspirere af til workshoppen. Er du mere til traditionelle og rolige farver, er det bestemt også en mulighed. Kun fantasien sætter grænser! 

En ting er sikkert: Camilla står klar til at hjælpe dig med tips og tricks til at lave din helt unikke adventskrans. 

Dekorationen laves af præserverede blomster og kan derfor pakkes ned og genbruges år efter år. Alle materialer medfølger, herunder blomster fra Mots More og valgfrie lys fra Ester & Erik. Lys kan skiftes ud løbende. Brændetid: 11 timer.

Køb billet nederst på siden

595 DKK m. årskort / 795 DKK u. årskort

3 timers workshop inkl. entré, materialer, en varm drik og julegodter

26/11: Lav din egen adventskrans

    Praktisk information

  • OBS: Deltagere skal være min. 15 år
  • Billetten giver adgang for én person
  • Årskortholdere skal kunne fremvise gyldigt årskort sammen med årskort-billetten

Eksempel på adventskrans og materialer

De praktiske detaljer

Workshop-billetten er inkl. entré til ZOO hele dagen, så du kan komme, når du har lyst. Har du købt årskort-billet, skal du desuden fremvise gyldigt årskort på workshoppen. 

Arrangementet varer op til tre timer, så du har god tid til at lave din krans i hyggelige omgivelser. Du er selvfølgelig velkommen til at forsætte ud i haven, så snart din krans er færdig.

Workshoppen er den perfekte selvforkælelse og egner sig godt både på egen hånd eller måske med et par veninder, din mor eller en god kollega?

Hytten er opvarmet, men medbring gerne en dejlig varm trøje eller jakke til workshoppen, da den ene yderdør vil være åben for havens øvrige gæster. 

Efter aftale kan du hente din adventskrans senere - enten i Juleværkstedet, hvor workshoppen afvikles, eller i ZOObutikken ved udgangen.

De praktiske detaljer

Book plads nu