Dissektion af løve og sabelantilope

Dissektion af løve og sabelantilope

Dissektion af løve og sabelantilope

Se med når vi lørdag den 19. august, kl. 13 dissekerer hhv. en løve og sabelantilope. Kom og få et unikt indblik i, hvordan de to rov- og byttedyr ser ud under pelsen. Bliv klogere på dyrenes anatomi og se f.eks. hjerte, lunger og andre legemsdele. ZOOguider fortæller, mens dyret skæres op, hvilket giver et fascinerende indblik i dyrenes kroppe. Er der ønsker om at høre særlige detaljer, er det også muligt, og i det hele taget lægges der op til dialog med gæsterne.

I Odense ZOO har vi i over 20 år løbende dissekeret dyr med tanke på formidling, fascination og en lærerig forståelse for dyrene. Vi tror på, at dyr skal have et godt liv og en værdig død. I stedet for at smide det døde dyr til forbrænding, benytter vi i stedet muligheden for at videregive information og viden om dyrene. Enten under en dissektion eller i bearbejdet form som fx udstoppede dyr, skind og kranier. 

Det vil dog altid være op til den enkelte gæst, om man ønsker at overvære det. Erfaringerne viser, hvor nysgerrige børn er, og de har altid mange gode spørgsmål under de dissektioner, vi har udført.

Dissektion af løve og sabelantilope