Julehygge for hele familien

Julehygge for hele familien

15. november - 31. december

Jul i ZOO / 15. november - 31. december

Alle weekender og feriedage frem til jul kan du opleve hyggelig julestemning og dyr i vinterpels. Gå på nissehuejagt, nyd en kop varm kakao og tag et hvil på kyssebænkene.

Her er et udpluk af julens aktiviteter.

Jul i ZOO / 15. november - 31. december

Kom helt tæt på girafferne

Drømmer du om at fodre verdens højeste dyr? I selskab med vores dyrepasser kommer du med op på foderplatformen og står ansigt til ansigt med de fascinerende giraffer, mens du mærker deres bløde og varme mule mod din hånd. Tættere på kommer man ikke!

Giraffodring er weekender og ferie kl. 11.30.

70 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet
Kom helt tæt på girafferne

Oplev kryb og kravl

Besøg Darwins Hus ved indgangen og kom helt tæt på diverse kryb og kravl. Her gemmer sig blandt andet slanger, kæmpetusindben, leopardgekkoer, kakerlakker og stråleskildpadder. Se også nogle af havens mange udstoppede dyr og rør ved skind, kranier og knogler. 

Darwins Hus er åben i weekender og ferie kl. 13.00-16.30. 

Oplev kryb og kravl

Tag med på tusmørketur

Hver weekend op til jul kan du komme med på en guidet rundvisning i ZOO og opleve steder, som normalt ikke er synlige for havens gæster. Kom med rundt til nogen af favoritdyrene og gå helt tæt på slanger og andet kryb og kravl i Darwins Hus.

Tusmørketur er i weekender og ferie kl. 16. Varighed ca. 1 time.

70 DKK per person

ekskl. entré

Tag med på tusmørketur

Den søde juletid

Glæd dig til at gå ombord i julens mange lækkerier. Vores spisesteder byder på alt fra velsmagende ribbensburger eller julesandwich med confiteret and til søde honninghjerter, æbleskiver og candyfloss. Kig også forbi vores kaffehus Safari og nyd en varm kop kakao eller et glas æblegløgg med udsigt til løverne.

Vores største restaurant Chunga er åben alle dage. Safari og Vaffelhuset er åben i weekender og ferie. 

Den søde juletid

Få din julesok fyldt op

Medbring din egen julesok eller køb en julesok i Chunga (20 DKK) og få den hængt op. Op mod jul fylder vi den med julegodter.

Sokken kan afhentes igen den 22.-28. december.

Få din julesok fyldt op

Årets julegave: Adoptér et dyr

Vil du gøre noget særligt for Odense ZOOs dyr? Med en privat adoption er du med til at gøre dyrenes forhold endnu bedre. Adoptér dit yndlingsdyr og støt dyrevelfærd.

Som tak modtager du et flot adoptionsbevis og får samtidig dit navn på de elektroniske skærme i ZOO - den perfekte julegave til dig selv eller en du har kær.

Adoptér et dyr her
Årets julegave: Adoptér et dyr

Fri entré den 24. december

Vanen tro holder vi åbent juleaftensdag, så børn og barnlige sjæle kan bruge den lange ventetid på en hyggelig tur i zoologisk have.

Se dyrene blive fodret, gå på opdagelse i spisestederne, hør spændende fortællinger fra vores guider og kom helt tæt på kryb og kravl i Darwins Hus, hvor der også gemmer sig skind, knogler og kranier.

Den 24. december er der gratis entré for børn (3-11 år), mens voksne får 50% rabat på entréen. 

Fri entré den 24. december