Spar 10% - køb billet online
Julehygge for hele familien

Julehygge for hele familien

Jul i ZOO / 16. november - 31. december

Kom og oplev Jul i ZOO med lysende julestemning, dyr i vinterpels, fakler, brændte mandler og varm kakao. Gå på nissehuejagt, besøg julemanden, hyg på kyssebænkene og meget mere.

Jul i ZOO / 16. november - 31. december

Mød julemanden

Julemanden har travlt op til jul, men han har lovet at besøge sine rensdyr og selvfølgelig alle børnene i Odense ZOO. Alle weekender samt juleaftensdag kan du komme og hilse på julemanden og give ham din ønskeseddel. Mon du får dine ønsker opfyldt?

Besøg julemanden hver weekend kl. 11-14

Bondegårdsområdet

Mød julemanden

Kom helt tæt på girafferne

Drømmer du om at fodre verdens højeste dyr? I selskab med vores dyrepasser kommer du med op på foderplatformen og står ansigt til ansigt med de fascinerende giraffer, mens du mærker deres bløde og varme mule mod din hånd. Tættere på kommer man ikke!

70 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet
Kom helt tæt på girafferne

Tag med på tusmørketur

Hver weekend op til jul kan du komme med på en guidet rundvisning i ZOO og opleve steder, som normalt ikke er synlige for havens gæster. Kom og se, hvad der gemmer sig i dyrepassernes køle- og fryserum, vær med til at give makak-aberne deres eftermiddagsmad og kom helt tæt på slanger og andet kravl i Darwins Hus.

70 DKK per person

ekskl. entré

Tag med på tusmørketur

Den søde juletid

Glæd dig til at gå ombord i julens mange lækkerier. Hver weekend frem til jul kan du blandt andet besøge Bondegården, der byder på pandekager, brændte mandler og julemandens skæg (candyfloss). Kig også forbi vores kaffehus Safari og nyd en varm kop kakao eller kaffe med udsigt til løverne.

Bondegården og Safari er åben hver weekend

Den søde juletid

Besøg os den 24. december

Vanen tro holder vi åbent juleaftensdag, så børn og barnlige sjæle kan bruge den lange ventetid på en hyggelig tur i zoologisk have.

Se dyrene blive fodret, hør spændende fortællinger fra vores ZOOguider og kig på effekter, skind og kranier. Mon ikke julemanden også kigger forbi?

Den 24. december er der gratis entré for børn (3-11 år), mens voksne kan nøjes med halv pris på entréen.

Besøg os den 24. december

Giv en gave til dyrene

Vil du gøre noget særligt for ZOOs dyr? Giv en gave, som vil berige dyrenes hverdag og udfordre dem ligesom i naturen. 

Med gaven følger et gavebevis til dig selv eller en af dine kære, alt efter hvem gaven skal være fra.

Giv en gave
Giv en gave til dyrene