Spar 10% - køb billet online
Julehygge for hele familien

Julehygge for hele familien

16. november - 31. december

Jul i ZOO / 16. november - 31. december

Kom og oplev Jul i ZOO med lysende julestemning, dyr i vinterpels, fakler, brændte mandler og varm kakao. Gå på nissehuejagt, besøg julemanden, hyg på kyssebænkene og meget mere.

Jul i ZOO / 16. november - 31. december

Mød julemanden

Julemanden har travlt op til jul, men han har lovet at besøge sine rensdyr og selvfølgelig alle børnene i Odense ZOO. Alle weekender samt juleaftensdag kan du komme og hilse på julemanden og give ham din ønskeseddel. Mon du får dine ønsker opfyldt?

Besøg julemanden hver weekend kl. 11-14

Bondegårdsområdet

Mød julemanden

Kom helt tæt på girafferne

Drømmer du om at fodre verdens højeste dyr? I selskab med vores dyrepasser kommer du med op på foderplatformen og står ansigt til ansigt med de fascinerende giraffer, mens du mærker deres bløde og varme mule mod din hånd. Tættere på kommer man ikke!

70 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet
Kom helt tæt på girafferne

Tag med på tusmørketur

Hver weekend op til jul kan du komme med på en guidet rundvisning i ZOO og opleve steder, som normalt ikke er synlige for havens gæster. Kom og se, hvad der gemmer sig i dyrepassernes køle- og fryserum, vær med til at give makak-aberne deres eftermiddagsmad og kom helt tæt på slanger og andet kravl i Darwins Hus.

70 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet
Tag med på tusmørketur

Den søde juletid

Glæd dig til at gå ombord i julens mange lækkerier. Hver weekend frem til jul kan du blandt andet besøge Bondegården, der byder på pandekager, brændte mandler og julemandens skæg (candyfloss). Kig også forbi vores kaffehus Safari og nyd en varm kop kakao eller kaffe med udsigt til løverne.

Bondegården og Safari er åben hver weekend

Den søde juletid

Årets julegave: Adoptér et dyr

Vil du gøre noget særligt for Odense ZOOs dyr? Med en privat adoption er du med til at gøre dyrenes forhold endnu bedre. Adoptér dit yndlingsdyr og støt dyrevelfærd.

Som tak modtager du et flot adoptionsbevis og får samtidig dit navn på de elektroniske skærme i ZOO - den perfekte julegave til dig selv eller en du har kær.

Adoptér et dyr her
Årets julegave: Adoptér et dyr

Besøg os den 24. december

Vanen tro holder vi åbent juleaftensdag, så børn og barnlige sjæle kan bruge den lange ventetid på en hyggelig tur i zoologisk have. 

Se dyrene blive fodret, hør spændende fortællinger fra vores ZOOguider og kig på effekter, skind og kranier. Mon ikke julemanden også kigger forbi? 

Den 24. december er der gratis entré for børn (3-11 år), mens voksne får 50% på entréen. 

OBS: Billetter skal købes i indgangen på dagen. 

Besøg os den 24. december