Spar 10% - køb billet online
Julehygge for hele familien

Julehygge for hele familien

15. november - 31. december

Jul i ZOO / 15. november - 31. december

Kom og oplev Jul i ZOO med hyggelig julestemning og dyr i vinterpels. Gå på nissehuejagt, nyd en kop varm kakao og tag et hvil på kyssebænkene.

Jul i ZOO / 15. november - 31. december

Juletræstænding i ZOO

Traditionen tro starter jul i zoologisk have med juletræstænding. Kom og vær med til at tænde det store juletræ fredag den 15. november kl. 17.00.

Efter juletræstænding og fællessang er der gratis godteposer til børnene. 

Tag familie og venner med til en hyggelig eftermiddag og aften i zoologisk have og kom i ægte julestemning.

Denne dag er ZOO åben til kl. 20.

Juletræet tændes 15. november kl. 17.00

Indgang m. dagsbillet eller årskort

Juletræstænding i ZOO

Kom helt tæt på girafferne

Drømmer du om at fodre verdens højeste dyr? I selskab med vores dyrepasser kommer du med op på foderplatformen og står ansigt til ansigt med de fascinerende giraffer, mens du mærker deres bløde og varme mule mod din hånd. Tættere på kommer man ikke!

70 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet
Kom helt tæt på girafferne

Tag med på tusmørketur

Hver weekend op til jul kan du komme med på en guidet rundvisning i ZOO og opleve steder, som normalt ikke er synlige for havens gæster. Kom med rundt til nogen af favoritdyrene og gå helt tæt på slanger og andet kryb og kravl i Darwins Hus.

70 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet
Tag med på tusmørketur

Den søde juletid

Glæd dig til at gå ombord i julens mange lækkerier. Vores spisesteder byder på alt fra velsmagende ribbensburger eller julesandwich med confiteret and til søde honninghjerter, æbleskiver og candyfloss. Kig også forbi vores kaffehus Safari og nyd en varm kop kakao eller et glas æblegløgg med udsigt til løverne.

Den søde juletid

Årets julegave: Adoptér et dyr

Vil du gøre noget særligt for Odense ZOOs dyr? Med en privat adoption er du med til at gøre dyrenes forhold endnu bedre. Adoptér dit yndlingsdyr og støt dyrevelfærd.

Som tak modtager du et flot adoptionsbevis og får samtidig dit navn på de elektroniske skærme i ZOO - den perfekte julegave til dig selv eller en du har kær.

Adoptér et dyr her
Årets julegave: Adoptér et dyr