Spar 10% - køb billet online
Forår i ZOO

Forår i ZOO

Nyhed! Verdens største gnaver

Verdens største gnaver er ankommet til Odense ZOO! Kapivaren stammer fra Sydamerika og er flyttet ind til de smukke eksotiske fugle i et nyrenoveret anlæg.

Nyhed! Verdens største gnaver

Et forår med dyreunger

Forår er lig med dyreunger i zoologisk have. Kom og oplev den dejlige forårsstemning og se, om du kan få øje på de små unger hos blandt andre kænguruer og lemurer. 

Et forår med dyreunger

Bliv klog på dyr og vind årskort

Den danske natur er rig på planter og dyr. Desværre er
mange af vores danske dyr truede. Gå på opdagelse i haven og svar på spørgsmål om den danske natur. Så er du med i lodtrækningen om 3 x 1 ZOOven-årskort.

Bliv klog på dyr og vind årskort

Overnat i ZOO

Invitér familie og venner med på en vild overnatning og bliv meget klogere på livet i zoologisk have. Opholdet byder på rundvisning med en ZOOguide, som tager jer med bag kulisserne.

Som noget helt nyt skal I overnatte i shelters på den afrikanske savanne! Nyd stjernehimlen sammen med dine klassekammerater og lyt til løvernes brøl i natten.

Fra 500 DKK per person

inkl. adgang, guide, bålpakke og forplejning

Læs mere
Overnat i ZOO

Bag kulisserne i ZOO

Alle weekender kl. 15.15

Kom med bag de normalt lukkede døre og oplev ZOO fra en helt ny side. Besøg chimpanser og næsebjørne, få et kig ind i et dyrepasser-køkken og gå på jagt efter dovendyret i den tropiske regnskov over søkøernes bassin.

Turen tager 1½ time og rundes af med en forfriskning i selskab med slanger, kryb og kravl.

100 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet
Bag kulisserne i ZOO

Tæt på giraffer

Alle weekender kl. 11.30

Oplev girafferne helt tæt på, når du i selskab med en af ZOOs dyrepassere skal fodre de langbenede dyr. Mærk den bløde og varme mule mod din hånd, mens du ser dybt ind i de store brune øjne. En giraffodring er i en klasse for sig!

70 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet
Tæt på giraffer

Dagens aktiviteter

Vil du vide, hvad der sker på dagen for dit besøg?

Gå til dagsprogram og vælg dato for dit besøg i kalenderen. Så får du en liste over alle de aktiviteter, der sker i haven den pågældende dag.

Vi glæder os til at se dig!

Se dagsprogram
Dagens aktiviteter