Forår i ZOO

Forår i ZOO

Kom tæt på girafferne

Weekender klokken 11.00, 11.15 og 11.30

Oplev girafferne helt tæt på, når du i selskab med en af ZOOs dyrepassere skal fodre de langbenede dyr. Mærk den bløde og varme mule mod din hånd, mens du ser dybt ind i de store brune øjne. En giraffodring er i en klasse for sig!

OBS: På grund af de nuværende restriktioner sælges der kun fem billetter til hver fodring.

120 DKK

ekskl. entré

Køb billet her
Kom tæt på girafferne

Besøg abernes ø

Weekender kl. 12.00 - 15.00

Kom helt tæt på de populære dødningehovedaber, når vi inviterer gæster indenfor på abernes ø.

Dødningehovedaberne er også kendt som Hr. Nilsson-aber, som mange husker fra Pippi Langstrømpe.

Sted: Dødningehovedabernes ø (bag bondegården)

Besøg abernes ø

Quiz og vind

Gå på opdagelse i trækronerne i Bøgetoppen og quiz dig til viden om den danske natur. Du kan også quizze dig til viden om Afrikas fugle i Afrika-volieren.

Scan QR-koderne i haven for at quizze med og få chancen for at vinde is og årskort til Odense ZOO.

Quiz og vind

Bliv klogere på dyrene

Selvom vi ikke kan afholde planlagte fodringer og speaks på grund af de nuværende restriktioner, kan du stadig blive klogere på dyrene.

I weekenderne går vores skarpe ZOOguider nemlig rundt i haven, klar til at gøre dig lidt klogere på chimpanser, tigre, røde pandaer og alle de andre fascinerende arter i haven.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til guiderne, når du ser dem, eller du kan fange en af de mange små speaks, de kommer til at holde hver dag i hele haven.

Bliv klogere på dyrene

Gå på opdagelse i havens spisesteder

ZOOs mange spisesteder står som altid klar til at servere velsmagende retter, søde sager og varme drikke. Prøv f.eks. en velsmagende burger fra Chunga, nyd en isvaffel i TigerIs eller en varm kop kaffe og kage fra Safari.  

OBS: I øjeblikket er der lukket for indendørsservering, så al mad sælges som takeaway og kan nydes rundt omkring i haven.

Gå på opdagelse i havens spisesteder

Forår med restriktioner

Det er selvfølgelig ikke til at komme udenom, at foråret er lidt anderledes i år på grund af de nuværende restriktioner.

Det betyder blandt andet, at alle indendørsområder skal holde lukket, og at vi ikke kan afholde speaks og fodringer, da man ikke må forsamles flere end 10 personer på ét sted i haven.

Folketinget har desuden indført krav om, at man som gæst skal fremvise en negativ covid-19-test. Kravet gælder - med enkelte, af myndighederne bestemte undtagelser - for alle gæster på 15 år og opefter.

Du kan læse meget mere om, hvad vi har gjort for at give dig en sikker tur i ZOO, samt hvad du selv skal gøre i forhold til de nye krav om tests. Find det hele her.

 

Forår med restriktioner