Spar 10% - køb billet online
Forår i ZOO

Forår i ZOO

Årets nyhed: Skovtur i 12 meters højde!

Årets nyhed: Skovtur i 12 meters højde!

Glæd dig til at gå på opdagelse i trætoppene over zoologisk have!

Årets nyhed, Bøgetoppen, er en 250 meter lang trækronevandring i 6-12 meters højde med udsigt til ZOO, byens tage og naturligvis den smukke bøgeskov.

Turen går fra træ til træ via hængebroer og platforme, der er bygget op om træets stramme. Der er i alt 10 platforme på ruten, hvoraf den højeste er 12 meter over jorden. 

Undervejs i Bøgetoppen bliver du klogere på den danske natur og lærer om de dyr og planter, der lever i skovbund og trækroner. 

Fri adgang med dagsbillet eller årskort

Køb billet her
Årets nyhed: Skovtur i 12 meters højde!

    Praktisk information

  • Bøgetoppen lukker 30 min før ZOO. I blæsevejr kan det være nødvendigt at lukke Bøgetoppen.

Forår med dyreunger

Foråret i ZOO er noget helt særligt. Årets første dyreunger kommer frem fra deres skjul, mens træer og buske springer ud og giver en dejlig forårsstemning i hele haven.

Besøg de legesyge løveunger, kig forbi de sjove makakaber eller se, om du kan få øje på de små unger i pungen hos kænguruerne. De små gedekid er også klar til at blive klappet. 

Se alle havens dyr
Forår med dyreunger

Tæt på giraffer

Weekender og helligdage kl. 11.30

Oplev girafferne helt tæt på, når du i selskab med en af ZOOs dyrepassere skal fodre de langbenede dyr. Mærk den bløde og varme mule mod din hånd, mens du ser dybt ind i de store brune øjne. En giraffodring er i en klasse for sig!

70 DKK per person

ekskl. entré

Køb billet til giraffodring
Tæt på giraffer

Bag kulisserne i ZOO

Weekender og helligdage kl. 15.30

Kom med på rundvisning bag ellers lukkede døre og oplev ZOO fra en helt ny side. Vi skal blandt andet besøge løvestalden, chimpanser og giraffer, og tage et kig ind i Darwins Hus, hvor vi rører ved slanger og andet kryb og kravl. 

70 DKK per person

ekskl. entré

Bag kulisserne i ZOO

Dagens aktiviteter

Vil du vide, hvad der sker på dagen for dit besøg?

Gå til dagsprogram og vælg dato for dit besøg i kalenderen. Så får du en liste over alle de aktiviteter, der sker i haven den dag.

Vi glæder os til at se dig!

Se dagsprogram
Dagens aktiviteter