10 ting i sommervarmen

10 ting i sommervarmen

1. Se de vandglade dyr

Når man ikke selv kan tage en svømmetur i bølgen blå, hjælper det at kigge på de dyr, som kan. Vi har mange dyr, som elsker at lege i vand. Oplev fx søløvetræningen hver dag kl. 11 eller besøg tigrene, som tit bader i bassinet for at køle sig ned. 

1. Se de vandglade dyr

2. Sluk tørsten i lækre drikke

I sommervarmen er det vigtigt at drikke rigeligt med væske. Fyld drikkedunken op med vand eller køb en læskende forfriskning her i zoologisk have. I Safari Coffee To Go kan du fx købe en lækker iskaffe med valgfri sirup eller en slushice til de mindste. Mums!

2. Sluk tørsten i lækre drikke

3. Plask med vand

Kig forbi den store legeplads Chunga og lad ungerne lege løs, mens de voksne tager sit et velfortjent hvil på terrassen. Prøv også de sjove vandstråler, der skyder op fra jorden!

Godt tip: Husk skiftetøj til de mindste.

3. Plask med vand

4. Tag en pause i skyggen

Rundt omkring i haven kan I finde borde og bænke, hvor I kan tage et lille hvil i skyggen af store træer eller på en af de overdækkede terrasser. Slå jer ned og tag en pause, så I er klar til flere hyggelige oplevelser. 

4. Tag en pause i skyggen

5. Køl ned hos pingvinerne

Når sommervarmen er på sit højeste, kan I passende aflægge pingvinerne et besøg. Pingvinerne lever nemlig på den sydlige halvkugle omkring Antarktis, hvor der kan være meget koldt.

Det er jo perfekt på en varm sommerdag! 

5. Køl ned hos pingvinerne

6. Stil sulten med god mad

Uden mad og drikke duer helten ikke! Heldigvis har vi flere forskellige spisesteder i ZOO, så I kan få stillet sulten. Prøv fx en lækker tapastallerken på Café Dyrehavens hyggelige terrasse ud mod Odense Å, gå ombord i en velsmagende burger fra restauranten Chunga eller besøg Bondegården, der byder på diverse fastfood. 

6. Stil sulten med god mad

7. Medbring egen mad

Det er også tilladt at medbringe egen madpakke og nyde den ved et af de mange borde, der er rundt omkring i haven. Nyd fx solen på terrassen ved kamelerne eller kravl i skyggen ved bondegårdsdyrene. 

7. Medbring egen mad

8. Klap de små geder

Et besøg i gedegården afhjælper ikke sommervarmen, men til gengæld er det så hyggeligt, at både børn og voksne glemmer solens varme for en stund. Tag hele familien under armen og besøg de små gedekid, som elsker at blive klappet.  

8. Klap de små geder

9. Snup en is

Ingen sommer uden en is! Besøg TigerIs ved tigrene eller Bondegården ved ponyerne og nyd en gammeldags isvaffel eller en læskende sodavandsis. Her er noget for enhver smag!

9. Snup en is

10. Sejl op ad åen

Start eller slut jeres besøg i Odense ZOO med en hyggelig sejltur op ad naturskønne Odense Å. I kan også vælge at tage en pause midt på dagen i zoo, hvor I sejler langs åen og kommer tilbage til zoo. 

Båden sejler mellem Munke Mose og Fruens Bøge med stop i Odense ZOO.

Entrébillet kan købes i Odense ZOOs indgang eller ved Odense Aafart. 

Se sejlplan og priser
10. Sejl op ad åen